Schrijf je in voor een Laddercompetitie in aangepaste vorm!

30 maart 2021


Wie staat straks bovenaan de lijst?

De Corona laddercompetitie is een uitdaagsysteem, waarbij spelers elkaar - volgens bepaalde regels - individueel kunnen uitdagen tot een oefentennispartij met als doel steeds hoger op de ''ladder'' te komen.

Vanwege Corona in aangepaste vorm: 

  • Online baan huren spelen en weer naar huis
  • uitslag in de app invullen

De Laddercompetitie is een interne oefencompetitie die uitsluitend gericht is op leden van de vereniging en alle leden kunnen zich hier voor inschrijven!

Heeft geen invloed op je KNLTB speelsterkte.

Er zijn vier soorten laddercompetitie: enkel/dubbel voor speelsterktes 1 t/m 6 en speelsterktes 7 t/m 9 

Heb je volgens de KNLTB een hogere speelsterkte dan 7 kun je je helaas niet inschrijven voor deze categorie en zul je die ook niet zien in de app. Wel kunnen de zogenoemde 'herintreders' met een 8 op het pasje inschrijven voor de speelstertkes 1 t/m 6, deze staat open voor alle spelers. 

Spelregels:

1. Uitdagen Leden spreken af met medespelers door 'uitdagingen' te verzenden via KNLTB.club of ALTC Buitenveldert website. Zodra een lid een ander lid uitdaagt wordt er een automatische mail gestuurd. Aantal dagen wanneer een oefenwedstrijd moet starten na uitdagen is 7 dagen.

2. Accepteren Zodra het uitgedaagde lid de datum en tijdstip passend vindt kan het lid de uitdaging accepteren via de ontvangen e-mail. Na het klikken op de betreffende link wordt het lid doorverwezen naar de Clubsite omgeving om de uitdaging te accepteren of af te wijzen. Komt de datum niet uit, kun je een andere datum/tijd voorstellen. Na het accepteren van een uitdaging wordt er een bevestigingsmail gestuurd naar de tegenstander.

3. (oefen)Wedstrijduitslagen Het invoeren van uitslagen wordt gedaan door de leden zelf via de website-inlog of KNLTB app. Dit is alleen mogelijk als er een oefenwedstrijd is afgerond.  Een oefenwedstrijd is afgerond wanneer er twee gewonnen sets zijn gespeeld. Uiteraard kan het voorkomen dat een uur niet genoeg tijd is. Jullie kunnen samen afstemmen of jullie dan de stand op dat momen invoeren als eindstand of de wedstrijd op een ander moment afmaken. Let op, eenmaal ingevuld kan het niet meer gewijzigd worden.

Klik hier voor een uitgebreidere uitleg over de spelregels van de laddercompetitie. 

Uitschrijven en evt wijzigingen kan alleen door een e-mail te sturen naar [email protected]     

Nieuwscategorieën