Online reserveren Update

15 mei 2020


Beste leden, 

Ten eerste moet je lid zijn van de vereniging.

Nog even voor de duidelijkheid: 

Reseveren via de website www.altc-buitenveldert.nl 

Online reserveren kan alleen via de onze eigen website www.altc-buitenveldert.nl en niet te verwarren met de website van het Tennispark!

Inloggen kan via Mijn Club die je rechtsboven van de website kunt vinden. Zie je een andere inlog mogelijkheid, dan log je in op de verkeerde website.

Log in met je bondsnummer.

Heb je nog geen wachtwoord of ben je deze vergeten, klik dan op “wachtwoord vergeten” om een nieuwe aan te maken. Er wordt een mail voor het maken van een nieuwe wachtwoord gestuurd naar jouw geregistreerde e-mailadres. Even geduld en check ook altijd je spambox, mocht je denken niks te ontvangen.

 

Reserveren via de KNLTB Clubapp

Daarnaast maken wij als vereniging alléén gebruik van de KNLTB Clubapp en geen andere clubapp die wellicht beschikbaar is maar niet door de vereniging gebruikt wordt. Meer info is te vinden op kntlb.nl/clubapp 

Als je voor het eerst de app opstart, kies je eerst voor de vereniging ALTC Buitenveldert. 

Log in met je bondsnummer.

Heb je nog geen wachtwoord of ben je deze vergeten, klik dan op “reset mijn wachtwoord”. Er wordt een mail voor het maken van een nieuwe wachtwoord gestuurd naar jouw geregistreerde e-mailadres. Even geduld en check ook altijd je spambox, mocht je denken niks te ontvangen.

*Let op: niet met een gast account inloggen! Als lid van de vereniging bent, heb je gewoon een bondsnummer beschikbaar en dus een account. 

Voor het reserveren van een baan, verwijzen we jullie nog naar het vorige bericht. Deze kun je ook terugvinden op onze eigen website. 

Hopelijk schept dit meer duidelijkheid, aangezien het blijkbaar voor enkele leden toch een beetje verwarrend was door het diverse aanbod aan websites en apps.

Succes & Veel plezier op de baan! 

 

"online reserveren, spelen en veilig snel naar huis!"

 

Het bestuur en vrijwilligers ALTC Buitenveldert

 

 

 

 

Nieuwscategorieën