Balletje slaan?

05 juni 2020


Robin Haase,  proftennisser en sinds 2006 kopman van Oranje, is deze campagne gestart waarbij tennisverenigingen in het hele land hun deuren openen voor alle niet-tennissers in Nederland.

Het is zijn missie om Nederland meer te laten sporten. Juist nu mensen lang en veel thuis hebben gezeten en er sowieso meer bewogen moet worden in Nederland, door jeugd en volwassenen. Iedereen is van harte welkom!

Hoe dit in zijn werk gaat? Op verenigingen in het hele land staan tennissers klaar die deelnemers een warm onthaal geven en met hen een balletje slaan. Vrijblijvend en belangeloos.

Help mee met de tam tam

Om van deze actie een succes te maken is het van belang dat deze kans zo veel mogelijk niettennissers bereikt. Nodig je buurman, collega, kinderen en vrienden uit om op deze laagdrempelige manier met tennis in contact te komen. Je kunt ze erover vertellen of wijzen op de website www.wijzijntennis.nl waar je meer informatie kunt lezen. 

Help mee met balletje slaan! 

ALTC Buitenveldert is ook ambassadeur van deze campagne! En misschien meld je je wel vrijwillig aan om met onze gasten een balletje te slaan. Zo werken wij samen aan een gezonder Nederland en aan een gastvrij, laagdrempelig en sociaal betrokken imago van de Nederlandse tennisgemeenschap.

Namens Robin Haase en ALTC Buitenveldert alvast bedankt!

Nieuwscategorieën